Business

Vil du gerne dygtiggøre dig ved hjælp positivlisten?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er du arbejdsløs, så har du som udgangspunkt ret gode muligheder i dag, for at dygtiggøre dig indenfor dig eget område og sætte lidt mere på dit CV. En af mulighederne er, at du via din a-kasse eller jobcentret kommer i et af de mange kurser der findes på positivlisten, som er relevant for dig og som kan hjælpe dig hurtigt videre i arbejde. Positivlisten har kurser indenfor alle fag og bidrager med 6 uger intensivt kursus, der giver dig nye kompetencer. Find selv inspiration på positivlisten hvis du mangler lidt flere kompetencer til at kunne opnå dut nye drømmejob. 

Det er din a-kasse eller fagforening der betaler for dit kursus 

Det er jobcentret eller a-kassen der skal betale for dit kursus på positivlisten. Derfor er der også dem der skal tage stilling til om det er noget der er relevant for dig i stedet for nogle af de andre forløb der findes til jobaktivering. Du skal have dine argumenter på plads, det er i hvert tilfælde en god idé, inden du tager snakken med din arbejdsgiver og selv sørge for at finde et kursus der vil være passende for dig. 

Der er flere gode argumenter for at tage et kursus fra positivlisten

Når du skal forhandle med din a-kasse eller jobcentret om et 6 ugers kursus fra positivlisten, så skal du gerne have dine argumenter i orden. Dem er der heldigvis flere af, såfremt du vælger et ønske om et kursus der er relevant for dine tidligere erfaringer og uddannelse. Det burde dog ikke være noget problem, at overbevise din arbejdsgiver om, at det kan være relevant ved, at du opnår nye kompetencer og dermed hurtigere kommer videre i systemet og finder et nyt arbejde. Det er særligt aktuelt på de arbejdsområder, hvor der i forvejen er arbejdsmangel, i hver tilfælde hvis du ønsker at komme lidt udenfor dine tidligere arbejdsopgaver. 

Kom hurtigt videre til et nyt job

At være arbejdsløs er ikke ligefrem lykken. Der er så mange positive sider ved at have et job der gør dig glad og giver dig grund til at stå op om morgen. Det er lige præcis også derfor at du skal tage et kursus fra positivlisten. Det viser sig nemlig, at deltagere hurtigere kommer i et nyt job efter end kursusforløb. 

Write A Comment