Bolig

Autoriseret el-installatør og elektriker i København – P. B. Nordic El-Service 51939300

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Komplet Elektrikerservice til Dit Hjem og Din Boligforening

P.B. Nordic El-Service, et certificeret el-firma med hjemmebane i København, står klar til at varetage alle dine elbehov. Med et hold af kvalificerede elektrikere, dækker vi et vidt spektrum af områder, herunder Vanløse, Brønshøj, Valby, samt byens hjerte som København Ø, København S, Vesterbro, Nørrebro, og Frederiksberg. Vores mission er at forbedre din komfort og sikkerhed ved at tilbyde pålidelige elinstallationer og service af højeste kvalitet.

Hvad Vi Tilbyder: En Oversigt over Vores Services

Sikkerhedsforanstaltninger og Forbedring af Funktion

 • Forbedring af ledningsnettet: Vi udskifter gamle ledninger med nye, forbedrende ejendommens elektriske sikkerhed og systemets effektivitet.

 • Jordspydsinstallation: En nødvendig opdatering for at forhindre risiko for stød, særligt i bygninger fra tidligere tider.

 • Eltavleopdatering: En ny eltavle med 2 RCD’er højner sikkerhedsniveauet og systemets ydeevne markant.

Grundlæggende Installationer og Specialiserede Systemer

 • Installation af stikkontakter og lysudtag: Opdaterer dit hjem med den nyeste teknologi for at øge brugervenlighed og æstetik.

 • Installation af Belysning: Tilfører rum atmosfære og funktionalitet ved professionelt at installere lamper og spots.

 • Montering af Oplader til Elbil: Imødekommer den voksende efterspørgsel efter elbiler ved at udstyre dit hjem med nødvendige ladefaciliteter.

Diagnose, Reparation og Vedligehold

 • Fejlsøgning ved Strømafbrydelse: Vores team reagerer hurtigt for at spore og løse ethvert elektrisk problem, hvilket minimerer ulemper.

 • Skift af HPFI: Sørger for, at dit hjem er udstyret med nyeste teknologi inden for fejlstrømsbeskyttelse for øget tryghed.

 • Inspektion af Eltavler: Vedligeholdelse og regelmæssig kontrol af eltavler garanterer driftssikkerhed over tid.

Yderligere Elektrikerarbejde

 • Opsætning af Vaskemaskiner: Sørger for korrekt og sikker tilkobling af dine apparater.

 • Modernisering af Elsystemer: Opdaterer ældre elsystemer så de opfylder nutidens standarder for effektivitet og sikkerhed.

 • Hjælp til Nødssituationer: Vores døgntilgængelige elektrikerservice er altid parat til at assistere dig med akutte elproblemer.

Hvorfor Vælge P.B. Nordic El-Service?

At træffe valget om P.B. Nordic El-Service indebærer mere end blot adgang til et bredt udvalg af elektriker services af topkvalitet. Det betyder tryghed, da du ved, at hver opgave udføres med omhu af vores godkendte eksperter. Vores forpligtelse til fremragende arbejde, kunde tilfredshed og bæredygtige løsninger gør os til dit foretrukne valg.

Kontakt os på 51939300 for at drøfte, hvordan vi kan opfylde dine elektrikerbehov. Ligegyldigt størrelsen på dit projekt, er P.B. Nordic El-Service din pålidelige partner for sikre, effektive og ajourførte elinstallationer.

Write A Comment