Information

Bliv klar til at cykle udenfor om vinteren

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De fleste danskere hænger tit cyklen op ved det første tegn på vinter, hvorved cykelsæsonen afsluttes. Men hvis du gør det, går du glib af en masse træning, samt du tit ikke vedligeholder den gode form, som du har kæmpet for hele cykelsæsonen. Det kan samtidig være sjovt at cykle om vinteren, samt du bliver udfordret på en helt anden måde, når vejret er koldt og vinden blæser lidt ekstra kraftigt i ansigtet.

4 gode råd i forhold til at cykle om vinteren

1.Køb vintercykeltøj

Indse at du kommer til at blive kold i starten, når du begynder at cykle. Hvis du er varm, når du kommer udenfor, har du for meget tøj på. Du bør altid være lidt koldt i starten, da du hurtig for det varmt, når du cykler.

Køb cykeltøj der er lavet til at cykle om vinteren, da det holder dig varmt og er mere åndbart end meget andet sportstøj. Køb et par gode vinter cykelbukser, et par handsker og en god vinter cykeljakke, så har du et godt udgangspunkt. Køb også en halsedisse til halsen.

2. Pak ekstra udstyr

Ta’ et par ekstra handsker og uldstrømper med på cykelturen, hvis du ved et uheld sætter fødderne i en vandpyt eller det begynder at sne og regne voldsomt. Det er altid godt at kunne tage et ekstra lag på hænderne og fødderne, hvis de skulle blive kolde.

3. Sørg for at du bliver set på cyklen

Husk at cykle med lys om vinteren, da det hurtigt kan blive mørkt! Det er vigtigt at bilerne kan se dig i trafikken, da de måske ikke regner med, at folk er ude og cykle om vinteren. Trafiksikkerheden er altid vigtig!

4. Husk at anvende solcreme og fugtighedscreme

Det lyder måske mærkeligt med at skulle anvende solcreme om vinteren, men sne kan afspejle solens UV-stråler, hvorved din hud kan blive rød eller blive alvorlig udtørret. Hvis det er koldt, kan solcreme os hjælpe med at bevare fugten i huden, så din hud ikke bliver udtørret. Hvis du ikke vil anvende solcreme, kan du anvende en god fugtighedscreme. Glem heller ikke at anvende en læbepomade til dine læber.

Write A Comment