Information

Brug en rabatkode inden køb, og spar penge, når du handler på nettet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er mange fordele ved online shopping, og det er ikke svært at forstå, hvorfor fænomenet er blevet så populært, som det er. Først og fremmest er det nemt og komfortabelt, fordi man kan sidde hjemme fra sofaen og klikke de varer hjem, man har brug for. Samtidig er udvalget af varer større, fordi du med få klik kan besøge alle butikker – sågar butikker i udlandet.

Sidst, men ikke mindst, er der gode muligheder for at spare penge, når man handler online. Især hvis man gør brug af en rabatkode. Det kan du læse mere om nedenfor.

Hvad er en rabatkode?

En rabatkode er kort sagt en kode, som, når den indtastet i feltet, der er beregnet til det, udløser en given rabat. Det kan fx være en procentvis rabat eller en mængderabat, og det kan gælde samtlige af webshoppens produkter eller et afgrænset udsnit.

Rabatkoderne udstedes af forhandlerne selv og kan indtastet i forbindelse med betaling af varer på den enkelte webshop.

Find en rabatkode til din yndlingsbutik

Ikke alle forhandlere gør brug af rabatkoder, men indenfor de seneste år er de smarte koder blevet fortsat mere populære, og flere og flere butikker udsteder således koder til deres webshops. For at finde ud af om din foretrukne internetforhandler har en aktiv rabatkode i omløb, er der flere forskellige ting, du kan gøre.

Først og fremmest kan du holde øje med de meddelelser, butikken udsender. Ofte vil rabatkoder være at finde på en forhandlers sociale medier, i e-mailopdateringer eller i nyhedsbreve til medlemmer af butikkens kundeklub. Vil du gerne holde dig opdateret på gode rabatter og eksklusive tilbud, er det altid en god idé at tilmelde dig kundeklubber.

Gør brug af en oversigt

Men der er også andet, du kan gøre, hvis du vil finde ud af, om en webshop har aktive rabatkoder nu og her. Det kan eksempelvis være, at du har forelsket dig i en særlig vare, men ikke på forhånd har nået at tilmelde dig nyhedsbrevet fra butikken. I sådan et tilfælde kan du gøre brug af en oversigtstjeneste til rabatkoder, hvor du kan få et overblik af de forskellige rabatkoder, der er aktive lige nu og måske kan være heldig at finde en gode til netop din yndlingsbutik.

Finder du en rabatkode, du kan bruge, kan du bare kopiere den og indsætte den i feltet på webshoppen.

 

 

Write A Comment