Information

Danmarks kanelkonge er fra Rødekro

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Findes der nogen bedre måde at vise sin bedste kammerat eller veninde, hvor begejstret man er for deres fødselsdag, end at bade dem i kærlighed og kanel? Ikke hvis du spørger Thomas, der står bag webshoppen www.kanel25år.dk.

Idéen til et nemt, billigt og overskueligt sted at købe kanel til 25 års fødselsdage, opstod da Thomas uden held forsøgte at opstøve en solid mængde kanel, samt udstyr til at indvie sin lillebror i den drilagtige danske tradition. Timingen kunne ikke være bedre, for Thomas gik med iværksætterdrømme og manglede et projekt, hvor han kunne udvikle sin interesse for online marketing. Et par måneder efter Thomas fik idéen, gik www.kanel25år.dk således i luften.

”Det var en rigtig spænende og lærerig tid, hvor jeg for alvor fik mulighed for at fordybe mig i hele webshopuniverset. Første succes var at få lavet en leverandøraftale og få det første kanel hjem. Jeg tror aldrig jeg har været så begejstret, for et par sække krydderier, som jeg var lige der. Fortæller Thomas

Efterfølgende gik Thomas i gang med at udvikle webshoppen, som fra starten af havde været det helt store interesseområde. ”Jeg havde, i forbindelse med mit tidligere arbejde, gjort mig en del i hjemmesider, men aldrig selv stået for udviklingen. Jeg husker den store glæden og lettelsen, som jeg følte, da siden første gang var live.” fortæller Thomas

Opstarten gik over alt forventning og snart var det første parti kanel solgt på webshoppen. ”Jeg blev meget overrasket over den positive respons og gik konstant og tjekkede min telefon, det kunne jo være, at der var kommet en ordre mere siden jeg sidst tjekkede.” fortæller en storsmilende Thomas.

Siden webshoppens stille start i Thomas lille lejlighed, er der nu for alvor kommet gang i forretningen. Faktisk så meget, at Kanel25år har solgt hvad der svarer til ca. 75.000 kanelsnegle eller 250.000 portioner risengrød. Nu skulle man måske tro, at Kanel25år nærmer sig højsæsonen, da kanel om noget af forbundet med jul. Det er dog ikke helt tilfældet, hvis man spørger Thomas. ”Vores kanel bliver købt til 25-års fødselsdag og desværre giver folk den ikke helt så meget gas, nu hvor vejret ikke er så indbydende mere.” Men vi klager ikke, så har vi bedre tid til at udvikle shoppen og gøre den endnu bedre!”.

Fra kanelkonge til peberkonge

Når samtalen falder på fremtiden for Kanel25år, er der ingen tvivl at spore hos Thomas. ”Jeg har blikket rettet mod den lidt mere modne målgruppe – nemlig pebersvende og pebermøer. Det er et produkt og en målgruppe, der ligger lige til højrebenet og vi har da også fået sendt de første par kg peber afsted allerede. Derudover kan vi forhåbentligt snart præsentere en helt ny nyhed på shoppen, men det må i stadig vente lidt på endnu”.

Målet er, at www.kanel25år.dk skal kunne tilbyde alt til enhver 25 og 30 års fødselsdag, så det er nemt og overskueligt at vide hvor man skal rette blikket hen, når ens kæres milepæle skal fejres med manerer. Spred lidt julestemning i gaderne med kanel, eller fremtving et par nys hos pebermøer- og svende, og husk at giv din bror, søster, ven eller veninde en kold øl at skylle ned med og en velment highfive bagefter.

Hvad der startede som et uopfyldt behov for en storebror, der ville vise sin lillebror en spøgefuld broderlig gestus, blev altså til en virksomhed, der både tilbyder kanel og peber i poser med op til 15 kilo, samt udstyrspakker i form af masker, gaffatape og sikkerhedsbriller, der sikrer at fødselaren ikke undslipper festlighederne, men dog stadig er nogenlunde komfortabel – dette bliver du særdeles glad for, når det bliver din egen tur, hvis du endnu ikke er fyldt 25 eller 30 år og stadig ikke gift.

Er du lidt sent ude med indkøb af festlighedernes remedier, skal du ikke være bekymret. www.kanel25år.dk sørger for dag til dag levering på ordre, der er bestilt inden 12:30 på hverdage. Og hvordan er det nu lige det er med reglerne for kanel- og pebersvendene? En omfattende beskrivelse af hver tradition finder du også inde på hjemmesiden, således at du altid kan argumentere for, at kanel- og pebertraditionerne har eksistereret i mange, mange år og at det naturligvis hører sig til, når man er ugift.

 

 

 

Write A Comment