Information

De bedste tips og tricks til at dekorere dit hjem på et budget

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

House & Garden er et fremragende magasin for alle, der kan lide indretning, havearbejde eller blot at se på smukke hjem. Indholdet er altid velskrevet og inspirerende, og fotografiet er fantastisk. Jeg anbefaler stærkt dette blad til alle, der ønsker at forbedre deres hjem eller baghave. I sidste uge var debatten om, hvorvidt det foreslåede Trans-Pacific Partnership (TPP) er en hemmelig, international traktat, der vil underminere vores regerings og vores suverænitet. rettigheder blev udløst igen af senator Elizabeth Warren (D-MA). TPP er en multinational handelsaftale, der vil skabe en frihandelszone i Stillehavsområdet, der dækker næsten 40 procent af det globale BNP. Forhandlingerne foregår fuldstændig i hemmelighed, men takket være lækager ved vi, at TPP vil indføre politikker, der underminerer beskyttelsen af arbejdere, forbrugere og miljøet.

Hvilken kejserbusk?

Kejserbusken er en smuk stedsegrøn busk, der kan blive op til 10 fod høj. Den har mørkegrønne blade og små hvide blomster, der blomstrer om sommeren. Kejserbuske er tørketolerante og er en fantastisk tilføjelse til ethvert landskab. De er nemme at passe og vil give en smuk vifte af farver i din have. Trin 1 Vand din kejserbusk regelmæssigt i løbet af det første år, så den kan blive etableret. Vand ikke for meget, da dette kan forårsage rodråd. Hold jorden fugtig, men vand ikke hver dag. Vand mindst en gang om ugen. Trin 2 Fodre din kejserbusk med en gødning med langsom frigivelse i vækstsæsonen mellem april og august. Brug en gødning, der er høj i nitrogen, såsom 10-10-10. Trin 3 Klip falmede blomster af for at holde din kejserbusk pæn og for at fremme sund forgrening.

Dwarf Emperor Bush: Det perfekte valg for landskabspleje med lav vedligeholdelse

Dværgkejserbusk er en lille, men hårdfør busk, der er fantastisk til landskabspleje. Den har mørkegrønne blade og bittesmå, hvide blomster, der blomstrer om foråret. Denne busk er tørketolerant og kræver meget lidt pleje. Den er perfekt til en, der ønsker en have med lav vedligeholdelse!Dværgblomstrende kornel Denne busk er et godt alternativ til den mere almindelige rødblomstrende kornelbusk. Denne busk vil også blomstre om foråret. Den har hvide blomster, der står i kontrast til de mørkegrønne blade. Det er også en busk med meget lav vedligeholdelse og kræver meget lidt pleje for at se fantastisk ud i din have! Dværg laurbærhæk Dværg laurbærhæk er et godt alternativ til de traditionelle buksbomhæk, som mange bruger. Denne busk vokser ikke så højt, så du vil have meget mere plads til andre planter. Det ser også ud til at vokse lidt hurtigere.

Link til artiklen

Her

Write A Comment