Bolig

Design og byg din egen specialfremstillede seng

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Mange mennesker sover dårligt, fordi de ikke har den rigtige seng. Det kan være svært at finde en seng, som passer til ens behov, især hvis man er lille eller stor, har en krum ryg eller andet. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du selv kan designe og bygge din egen specialfremstillede seng!

Overvejelser inden

Inden du køber dine materialer, så skal du tænke over følgende:

 

Størrelsen – Hvordan skal størrelsen være på din seng? Det vil være nemmest at vælge en af de traditionelle størrelser, såsom 90×200 (enkeltmandsseng), 140×200 (halvandensmandsseng) og dobbeltseng, som måler 180×200. Vælg den størrelse, der passer til dit rum, hvis du godt kan lide at have plads, og tit får overnattende gæster, så vælge en 140, 160 eller 180cm i bredden.

 

Materialevalg – Uanset om du vælger en boxmadras, en fjedermadras eller en kombination af begge dele, skal du finde et sted at købe dem. Du kan enten finde materialerne på internettet eller i en almindelig butik. Du kan også finde materialerne på et genbrugssted, men det anbefales ikke, da du ikke ved, hvordan de er blevet behandlet.

 

Ben – Du har brug for nogle ben til din seng. Nogle mennesker bruger træ, andre bruger stål. Du kan finde benene i en almindelig butik eller på internettet. Højden er ideel, hvis du gerne vil have bedrollers eller anden form for opbevaring under sengen.

Indkøb

Når du har designet din seng ned til den mindste detalje, så skal du indkøbe dine materialer. Du kan købe dem online, i en almindelig butik eller på et genbrugssted. Sørg for at vælge materialer, der kan bruge til at konstruere din seng. Hvis du ikke har en trailer eller en stor bil til at hente materialer hjem, så overvej at indkøbe dine materialer på nettet, så de kan leveret hjem til din dør.

Konstruktion

Når alle dine materialer er indkøbt, så skal du begynde at bygge din seng. Byg din seng i minde etaper, så du kan sikre dig, at den bliver bygget korrekt og ordentligt, så den ikke ender med at gå i stykker, når man lægger sig i den. Du skal bruge skruer, søm, vinkelbeslag en skruemaskine, vaterpass og en tommestok.

Få hjælp af en professionel snedker

Hvis du ikke selv kan bygge din seng men har et inderligt ønske om at designe din egen, kan du hyre en tømre eller en snedker til projektet. Læs mere her, hvis du vil overlade projektet til en erfaren håndværker.

2 Comments

 1. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 400-1200+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Libby

 2. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month.
  – People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction.
  – All actions are made manually by our team. We do not use any ‘bots’.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you have any questions, let me know, and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Libby

Write A Comment