Bolig

Dit farve valg i din bolig viser hvem du er

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Første indtryk er altafgørende, også i boligen

Hvis du er på dating-markedet, så ved du også at der er mange gode råd derude, både fra dine venner og bekendte, og fra eksperter i blade og på blogs. Der er tale om råd der for det meste handler om din fremtræden, det vil sige i dit tøj og det du siger, din hud og din ånde. Alt sammen ting der er meget intimt forbundet med din person. Mange af disse ting er du nok allerede bevidst om. Du vil gerne gøre et godt første indtryk, og det kan du blandt andet gøre ved at have pænt tøj på, en frisk ånde og et godt humør. Simpelthen være den bedste version af dig selv. Der er dog noget som mange glemmer, og det er at første gang din flamme kommer hjem til dig, så er der et nyt første indtryk, og det af din bolig. Boligen fortæller meget om en person, så der er ingen tvivl om at din date vil lægge mærke til detaljerne, og have antennerne ude.

Hjemmet er ærligt

Du kender det nok også fra dig selv, når det er dig der er på besøg for første gang. Du lægger mærke til om der dufter godt, om der er rent, hvilke ting der får lov at udsmykke værelserne. Du lægger mærke til hvad for en slags mad der er i køkkenet og i køleskabet, og hvilken smag og stil boligen er kendetegnet ved. Er personen meget ryddelig eller meget rodet? Begge ting kan være skræmmende, afhængig af hvordan man selv er. Mange af disse ting foregår ubevidst, det er nok ikke det du tænker mest på, disse ting i boligen, men de indgår alligevel i din fornemmelse af personen. Det har en betydning for om du slapper af eller ej, og om du har lyst til at komme tilbage.

Nymalede vægge er tillokkende

Når du skal sikre dig at du gør et godt indtryk, så er der noget du kan gøre der er en sikker vinder uanset om du er den ene type eller den anden. Det er at få malet dine vægge. Nymalede vægge fortæller din gæst, at dit hjem er rent og et sted du passer på. Du behøver ikke være en rengøringsfanatiker, for at have en betænksom opmærksomhed omkring din bolig. Ovenikøbet vil nymalede vægge gøre, at du nemmere kan tillade dig at rode lidt, uden at det vil vælte læsset, for væggene vil udstråle en ro og klarhed, som positivt smitter af på alt andet.

Find en professionel

Det er altså bare om at finde en professionel maler, der kan hjælpe dig med at få dit hjem helt op på sit potentiale, så du kan være sikker på at gøre et godt indtryk. Det er ikke det værd at forsøge sig med selv at male, da resultatet næsten altid bliver dårligt eller måske middelmådigt. De uddannede malere gør det bare så meget bedre, så det er pengene værd. Nu er det endda blevet endnu nemmere at danne sig en oversigt over sine lokale maler priser, ved et par klik på nettet.

Write A Comment