Bolig

Et europakort til dig, der er vild med at rejse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Med et europakort på væggen, kan du rejse i tankerne og drømme dig væk i rejseplaner. Sådan et kort giver dig et overblik over de forskellige lande, der hører til Europa. Du kan se alle landegrænserne og hvilke lande, de grænser op til. Måske har du allerede besøgt nogle af landene, og får lyst til at besøge dem igen. 

Der er 27 lande i Europa, og vi tænker, at de alle kunne være spændende at rejse til. Faktisk er Europas samlede fladeareal 10.506.000 km2, og dette areal er ”kogt ned” til et kort, der kan hænge på væggen. 

Når du kigger på europakortet, kan du se vores del af verden, delt op i de forskellige lande. Alle disse lande har hver deres historie, særpræg, dufte og lyde og ikke mindst et utal af forskellige mennesker, der alle ser forskellige ud. 

Kort i forskellige designs og farver 

Såfremt du godt kan lide det lyse, lette og nordiske design i indretningen, kan du vælge et europakort i flotte blide farver. Nogle af disse kort er printet på naturkork i en høj kvalitet med perfekt skarphed og farvedybe. 

Du kan også få kort, der er lavet i de klassiske og originale farver. Det er lidt kraftigere farvenuancer, der passer ind i de fleste hjem. 

Nogle af europakortene er UV-beskyttet. Det vil sige, at farverne ikke blegner, selvom de hænger i sollys. Det bevirker, at du kan have glæde af dit kort i mange år, og at det bliver ved med at se flot ud. 

En fordel ved nogle af kortene er, at de er designet med trykte kanter. Så når du køber europakortet, skal du blot banke søm i væggen, og derefter hænge kortet op. Men du kan selvfølgelig godt sætte en ramme omkring kortet, hvis du synes bedre om det. 

Markér de lande, du har besøgt 

Hvis du køber et europakort, der er printet på kork, giver det dig mulighed for at markere de lande i Europa, som du har besøgt. 

Du kan nemlig sætte knappenåle i kortpladen, hvilket er meget nemt. Med dine forskellige rejser, bliver landende måske efterhånden fyldt med knappenåle.  

Er du typen, der godt kan lide at rejse til forskellige destinationer, kan du kigge på de lande, der endnu ikke har fået en knappenål. På den måde, er det måske lettere, når du skal udvælge et ny rejsemål. 

Udover knappenålene kan du også markere landene med små fotos, du har taget på rejserne. Det kan også være spændende seværdigheder, du skriver som noter på post-it, eller måske fine postkort. Ja, der er næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge, for at sætte dit eget personlige præg på europakortet. 

I hvilket rum skal mit europakort hænge 

Her er mulighederne mange. Hvis der er plads på væggen ved siden af spisebordet, vil det give anledning til mange sjove snakke, når familien er samlet ved middagsbordet. I kan evt. snakke om, hvor den næste rejse skal gå til. 

Du kan også hænge kortet op i hjemmekontoret. Måske kan det give dig lidt inspiration til dit arbejde, når du trænger til det. 

I stuen kan europakortet blive en helt fantastisk vægdekoration. Du kan hænge det over sofaen eller på en væg i læsehjørnet. Måske vil du gerne læse lidt om de europæiske lande, du skal rejse til. 

Det kan også være, at børnene vil blive glade for at have et europakort hængende på værelset. Kortene er jo lavet i fine farver, og de kan samtidig tilføje lidt viden rent geografisk. 

Et europakort kan stort set hænge i de fleste rum i boligen. Hyg dig med boligindretningen. 

Write A Comment