Penge

Et godt betalingskort til ferien

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Et af de helt store problemer, når man skal på ferie i udlandet, er betalinger. Dette gør sig specielt gældende, hvis der er tale om et land uden for EU. Enten så kan man ikke hæve kontanter billigt, ellers så koster det meget i vekselgebyrer og alt muligt andet at få lov til at betale for sine varer. Dette er slut nu, hvis du er en af dem, der modtager et wise kort gratis.

Hvad er Wise?

Wise har tidligere kendt som TransferWise, og de startede ud med at være en hjemmeside, som muliggjorde billige overførsler til udlandet. Det gør de stadigvæk, men nu tilbyder de mange andre ting. En af deres bedste tilbud er selvfølgelig en gratis international konto, hvor du også kan få tilknyttet et kort. Der kan være tidspunkter, hvor du skal betale for fragten på kortet. Deres betingelser ændrer sig hele tiden – men der har været tidspunkter, hvor kortet har været helt gratis og gratis at modtage (ingen fragt).

Hvorfor skal man have et andet kort?

Hvis du får dig et kort fra Wise, så kan du handle til helt lave gebyrer eller slet ingen gebyrer, hvis du allerede har den lokale valuta på dit Wise kort. Det er meget smart, og det fungerer på samme måde som alle andre betalingskort. Du kan også bruge dette kort til at handle med i Danmark – ingen stopper dig fra at gøre det.

Kortet er specielt fordelagtigt for dem, der ønsker et ekstra kort og dem der sender mange penge til udlandet. Har du allerede en konto hos konkurrenten Revolut, så burde du også oprette en konto på Wise, fordi så kan du hurtigt finde ud af, hvor den ene spiller er bedre end den anden. Er du allerede tilfreds med Revolut, så er der selvfølgelig ikke behov for at skifte, da det bare er til besvær.

Write A Comment