Velvære

Et mobilcover som passer til din livsstil

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Mobiltelefonen skal med dig overalt! Den er både din kontakt til omverdenen, din GPS, din underholdning og meget andet. Med mobilen i lommen, eller tasken, er der altid én ting du skal huske at have med: et godt cover. Din telefons levetid forkortes hurtig, hvis du ikke passer ordentlig på den. Et cover beskytter mod stød, skader og fald – og samtidig kan det faktisk se rigtig smart ud. 

Men hvilket mobilcover passer til din livsstil? Skal det foretrukne design være trendy og sjovt, eller er det vigtigere for dig at holde det praktisk? Læs med her og få en kort guide til, hvordan du vælger det perfekte cover.

Det praktiske mobilcover

Kan du godt lide at leve praktisk? Er du personen som ofte glemmer penge, kreditkort og nøglerne derhjemme? Så kan du med fordel vælge et praktisk mobilcover og få det hele samlet med din telefon. Nogle mobilcovers kommer nemlig med praktiske lommer og opbevaringssystemer, så du kan putte både kort og småmønter sammen med din telefon. 

Det trendy mobilcover

Går du op i stil og mode? Så gør din telefon til et fashion accessory. Der findes så mange forskellige mobilcovers i alverdens smarte, sjove eller trendy. Er du til spraglede mønstre, pastelfarver eller måske covers med 3D effekter? 

Til de nyere modeller af iPhones kan du finde for eksempel købe et Iphone 13 cover i eksklusive læderdesigns, silikonecovers eller covers med flotte og custommade billeder. 

Det miljørigtige mobilcover

Du kan sagtens være praktisk, trendy og tænke på miljøet, når du køber et mobilcover. Mange af de nyere mobilcovers kommer i biologisk nedbrydeligt materiale, og er 100% genbrugsvenlige. Du behøver altså ikke at købe plastik eller silikone covers med dårlig samvittighed.

Mobilcover til den aktive

Er du et udendørsmenneske? Elsker du at gå i fitness? Eller har du måske et job, hvor du er meget aktiv? Så skal du også have et mobilcover, som passer til din livsstil. Hvis din hverdag er fyldt med actionspækkede aktiviteter, så skal du investere i et mobilcover, som kan klare lidt af hvert. 

Du kan også vælge et praktisk flipcover, som automatisk beskytter både forside og bagsiden af din telefon. Der findes også covers med hærdet plast, som kan tåle at du taber telefonen på gulvet uden, at den får så meget som en skramme. 

 

Write A Comment