Business

Events til alle anledninger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Polterabend

Overrask den kommende brud eller gom med et par sjove timer, fyldt med grin og latter. Hos os kan alle være med og vi har flere vents I kan vælge imellem.

Kør ræs mod hinanden på vores motoriserede lokumsracere, dyst i vores nye quizshow (i kan endda dyste om hvem der ved mest om bruden/gommen), sigt efter dyrene i vores skydesimulator, få en kunstig promille i promillehockey eller vælt hinanden omkuld i BumperFodbold.

Polterabend hos os er helt sikkert et hit og vores instruktører er klar til at have en fest sammen med jer.

Personalearrangement

Skal vi stå for næste personalearrangement? Mor jer i vores sjove events, træn hjernen og kommunikationen i vores escaperooms og få besøg af en pølsevogn i jeres pause. Vi kan klare grupper op til 150 deltagere, fordelt på alle vores events.

Logetur

Loger bliver mere og mere populære, så hvorfor ikke tager gutterne med i vores jagtsimuleringsprogram eller på en gang lokumsræs, eller tag tøserne med i et escaperoom og se om I har hvad der skal til for at komme ud.

Plads til alle

Hvad end du skal arrange polterabend, en tur for vennerne, fødselsdag eller andet, så er superevent stedet hvor mulighederne er. Vi sidder klar på mail og telefon til at hjælpe dig med at arrangere det ultimative.

I vores escaperoom kan hele familien være med, og er der noget sjovere end at lykkedes med noget sammen?

Uanset hvad I vælger, har vi erfarent personale der kun venter på at byde jer velkommen til og have en fantastisk sjov dag sammen med jer. 

Vi tilbyder:

4 forskellige teamer escaperoom, Basement13, Black Magic, Tidsmaskinen og Junglemysteriet

Lokumsræs, som er præcis hvad det lyder som. Ræs på lokummer

PromilleHockey

PromilleFodbold

Quizshow – med mange forskellige kategorier at vælge imellem.

Skydesimulator

BumperFodbold

2 forskellige BreakoutGAMES – Bomb in a box og Magic School

Write A Comment