Penge

Få mere pusterum på din konto i julen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Julen er for mange en dyr måned, der også er lig med at kontoen går i den forkerte retning.

Er du en af dem der har det lidt stramt, så kan det her være lige det du mangler. Du kan nemlig oprette en konto ved f.eks. Viabill og lave din indkøb med en smart afbetaling. Det betyder at du ikke skal tage kviklån eller forbrugslån hvis du en måned mangler lidt ekstra penge til nogle indkøb.

Specielt i julen er den mulighed smart for mange. Du slipper for dyre oprettelser af lån og du kan afbetale smart og automatisk via dit kredit kort. Faktisk virker systemet når du skal købe med det på samme måde som et kredit kort. Du kan i over 3000 onlineshops bruge det i Danmark og dermed købe stort set alt via denne konto. Uanset om det er sko, tasker, mobil, tv, frækt lingeri, vinterdæk, værktøj, hobby udstyr eller endda sexlegetøj. Det betyder at du med stor sikkerhed kan samle alle dine køb i på den samme afbetaling. Det gør det noget nemmere at håndtere og koster dig mindre. Der er ingen oprettelses gebyr og du skal kun ansøge en gang om at få en konto med dit nem id. 

Hvordan bruger man det ?

Det er utrolig nemt at bruge, du kan stort set betale med som du gør med kredit kort eller mobilepay. Når du handler i de forskellige shops, vælger du det blot som betalingsmetode og beløbet trækkes så på din konto til afbetaling, i stedet for at blive trukket fra dit kort. 

Når det så ligger på den konto, kan du angive hvor hurtigt du vil afbetale beløbet. Du kan f.eks. vælge 10 måneder. Har du så købt for, lad os sige 10.000 kr, så trækkes der blot 1000 hver måned. Der kommer også lidt renter oveni, men det er ikke dyrer end hvis du laver overtræk i banken. 

Write A Comment