Information

Guide til at komme i gang med at spille padel tennis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Padel tennis er en forholdsvis ny sportsgren i Danmark, men sporten er på kort tid blevet meget populær. Dette er ikke helt uden grund, fordi padel tennis er virkelig en motiverende sportsgren.

Der kommer kun flere og flere padel tennis-baner herhjemme. De dukker op i stort set alle byer og i alle idrætscentre. Du finder helt sikkert også en bane i nærheden af dig, så det er bare om at komme i gang. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

En kombination af sport og sjov

Padel tennis er en ketsjersport. Det vil sige, at man bruger en form for ketsjer ligesom til badminton, alminelig tennis eller squash. I padel tennis bruger man også banens bagvægge og sidevægge til at spille på. Det vil sige, at efter en serv, så må bolden godt ramme sidevæggen inden, at modstanderen skyder bolden tilbage.

Padel tennis kan spilles både indendørs og udendørs. Samtidig er det også en sportsgren, som man kan dyrke hele året rundt. Selvom det er aften eller i vintermånederne, hvor det bliver tidligt mørkt, så har de fleste udendørs baner også lys monteret, så man ikke bliver tvunget til at stoppe på grund af lysmangel. Der er dermed ingen begrænsninger for, hvornår du kan gå i gang med at spille padel tennis.

Padel tennis er en konkurrencestærk sport, som helt sikkert vil efterlade dig med et smil på læben hver gang. Det er de færreste som ikke fortsætter med at spille padel tennis, efter de har prøvet det første gang. Det giver også rigtig god mening, når sport bliver kombineret med sjov og leg. Det kan man i hvert fald sige, at padel tennis kombinerer.

En verden af udstyr

Hvis man er mere teknisk anlagt og elsker at dukke ned i udstyr og tilbehør, så giver padel tennis bestemt også mulighed for dette. Her kan man virkelig få lov til at undersøge det enkelte mærke og de enkelte dele helt ned til minimalerne. På den måde sikre man sig også, at man har den bedste kvalitet og kan spille padel tennis mest optimalt.

I padel tennis bruger man et bat til at skyde bolden afsted med. Der findes et hav af forskellige mærker, men hvis man køber et Bullpadel padel tennis bat, så kan man være sikker på, at ens bat er af højeste kvalitet. Bullpadel er et af de mærke kendte i verden, så her kan man virkelig snakke om høj kvalitet på sit udstyr.

Når battet er på plads, mangler man kun en bold for at komme i gang med at spille padel tennis. Lad dig selv blive overrasket over, hvor fed en sport padel tennis er. 

Write A Comment