Penge

Guide til salg af guld

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du været én af dem, der har investeret i guld for længe siden, eller ligger du inde med guld eksempelvis i form af gamle guldsmykker, guldmønter eller lignende, så kan nu på mange måder være et optimalt tidspunkt for salg af guld.

Guldprisen været relativ høj i de senere år, når man betragter den ud fra et historisk perspektiv, hvilket sandsynligvis må tilskrives den usikkerhed, der generelt har været og på sin vis stadig er omkring den økonomiske udvikling i verden.

I øjeblikket er der dog en lille tendens til at guldpriserne falder, hvilket sagtens kan blive en vedvarende trend, der kan vise sig at blive ved i lang tid. Lige nu er dagens guldpriser dog stadig på et relativt højt niveau historisk set, så hvis man vil have en god pris for sit guld, bør man kraftigt overveje at sælge sit guld nu, da det kan vise sig at være et noget nær optimalt tidspunkt.

Hvis man går i tanker om at sælge sit guld, er det en god idé at sælge til nogen, der har forstand på det, kan vejlede én, og som også giver en god pris. Så derfor hvis man besidder guld i den ene eller anden form fx guldmønter eller guldsmykker, guldkæder og så videre, kan man fx kigge forbi hos Sero Guld og få lavet en værdivurdering med henblik på salg af sit guld.

Man opnår en god, høj pris og får solgt sit guld inden prisen på guld kommer så langt ned at det ikke længere giver mening og ikke længere kan betale sig at sælge sit guld.

Salg af guld

Hos Sero Guld er det nemt og bekvemt at sælge sit guld. For det første kan man få lavet en gratis vurdering at sit guld og få gode råd og vejledning, samt sælge det til lukrative markedspriser.

Prisen, man får ved salg af guld, er afhængig af den specifikke dagspris, såvel som den kvalitet og renhed, som guldet er i. Man måler traditionelt kvaliteten på guld i karat, som er en måleenhed for guldets renhed.

Karat defineres på følgende måde:

  • 8 karat = 33,3% rent guld
  • 14 karat = 58,5 % rent guld
  • 18 karat = 75% rent guld
  • 21 karat = 87,5% rent guld
  • 21,6 karat = 90% rent guld
  • 22 karat = 91,6 % rent guld
  • 24 karat = 99,9% rent guld

Sero Guld har naturligvis også alle de godkendelser fra myndighederne, som man skal have for at foretage både køb og salg af guld. Derudover gør de brug af en handelsproces, som gør det sikkert og nemt at sælge sit guld.