Velvære

Gynger til voksne – Sådan hænger du dem op i loftet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu har du måske allerede købt en sexgynge. Det kan hvertfald anbefales. Hvis du ikke allerede har, så vil jeg anbefale dig, at du læser en guide til hvilken du skal vælge. Det kan spare dig for både penge. Med tanke på at du ikke laver et fejlkøb. Men samtidig fungerer som en sikring af, at du får valgt den allerbedste sexgynge til at opfylde dine egne og eller dine partners behov.sexgynge_2

Krog i loftet

De fleste par hænger deres nyindkøbte sexgynger op med en krog i loftet. Det kan fungere for det fleste. Der er dog en række ting man lige skla være opmærksom på inden man blot borer et hul i loftet.

Først og fremmest vil du oftest skulle være nødsaget til at bore flere huller. Derfor skal du overveje om det nu også er en god idé, at du når du sælger huset, forlader lejemålet eller af en eller anden anden årsag ikke skal bo samme sted. At du da også har mulighed for at fylde de huller ud igen.

Hvis du ikke har det, så skal du nok tænke dig en ekstra gang om inden du hænger din sexgynge op i loftet i en krog.

Har du dog rig mulighed for det, er der en anden ting at overveje. Vi kom lige kort ind på det før. Lad os antage du bor til leje. Oftest vil det være i en etage bygget lejlighed. Altså med overboer. Det betyder altså at loftet oftest ikke altid er lige så solidt fordi materialet ned mod dig måske er lavet af bløde dele, som skal isolerer for lyden.

Det bringer mig videre til sidste pointe omkring muligheden for at hænge en sexgynge eller en elskovsgynge op i loftet. Det er vigtigt du kender til materialet loftet er lavet af. Det har afgørende betydning for at sexgyngen også bliver hængende under brug. Og det har aldrig for nogle været en god oplevelse at lande på halabenet. Det ødelægger enhver god stemning derhjemme.

Stativ

I kan også benytte jer af et stativ. Det koster selvfølgelig ekstra. Det gør en krog til loftet (nogle gange) også. Selvfølgelig ikke helt lige så meget ekstra som et stativ gør. Et stativ følger heller ikke automatisk med. Det gør en krog derimod i nogle sexgynge sæt til par.

sexgynge-stativ-1

Altså, hvis du har et loft der ikke kan holde til en krog og vægten fra sexgyngen. Selv hvis der bliver boret flere huller. Det kunne være hvis loftet bestod af et porøst materiale eksempeltvis. Så kan du i stedet købe et stativ.

Typisk koster stativer omkring 1500 kr. og op efter. Det gode ved et stativ er, at det er en smule nemmere at tage ned. Det er ikke helt så let at skrue en krog ud af loftet når svigerfamilien kommer på besøg.

Write A Comment