Information

Hold den perfekte fødselsdagsfest med et festtema

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Når det kommer til fødselsdage, er der intet så specielt som at holde en temafest. En temafest kan være den perfekte måde at fejre din store dag med venner og familie på en unik og spændende måde. Med lidt kreativitet kan du gøre din fødselsdag til en dag, der vil blive husket i mange år fremover.

Det første skridt i forbindelse med at holde en fantastisk temafest er at beslutte sig for selve temaet. Overvej, hvilken slags atmosfære du er på udkig efter, eller vælg noget, der er relateret til aktiviteter og interesser, som du elsker. Populære temaer kan være Hollywood-filmaftener, sportsbegivenheder, årti-fester (som f.eks. de brølende tyvere), hawaiianske luaus, maskeradeballer eller endda Harry Potter-temaer.

Når du har fastlagt det overordnede tema, er det tid til at begynde at planlægge detaljerne. Til at begynde med skal du lave invitationer, der afspejler det valgte tema. Det kan betyde at udskrive invitationer på pergamentpapir, hvis du holder en fest med Harry Potter-tema, eller at du skal lave biografbilletter til en Hollywood-aften. Dekorationen skal også passe til det valgte tema. Hvis din fest skal indeholde filmfigurer som ved en Hollywood-aften, skal du sørge for at sætte udskæringer af nogle af de berømte ansigter op i hele lokalet. 

Når det kommer til mad og drikkevarer til din fødselsdagsfest, skal du tænke over, hvilken type køkken der passer bedst til dit tema. Hvis det f.eks. er en tropisk Hawaiian Luau, så tilbyd retter som kalua pork sliders og ananas upside-down kage; hvis det er en western-stil shindig, så giv mini hamburgere og BBQ sandwiches; eller overvej at lave magiske cocktails til en troldmandsfest, f.eks. potion punch eller butter beer. Glem ikke, at der altid bør være masser af alkoholfrie alternativer – f.eks. mocktails – så alle kan deltage i morskaben uden at have brug for alkohol.

Uanset hvilken slags fest du holder, er der én nøglefaktor, der altid er den samme – underholdning! Traditionelle aktiviteter som musik og dans er altid populære valg, men tænk også på eventuelle ekstra elementer, der kan forbedre stemningen, f.eks. fotokabiner afhængigt af dit valgte tema. Du kan endda arrangere nogle udendørs spil – hvis der er plads nok, og vejret tillader det.

Endelig, når alt er sagt og gjort, må du ikke glemme at sende takkekort ud bagefter, så gæsterne ved, hvor meget deres tilstedeværelse blev værdsat ved din særlige begivenhed. Når alt kommer til alt, er det en vigtig del af enhver vellykket sammenkomst at sørge for, at dine gæster føler sig vigtige – især når det drejer sig om at fejre fødselsdag.

Write A Comment