Business

Hvor finde man en billig festbus og VIP bus? – Se svaret her

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det er faktisk ikke så svært at finde leje af festbus og VIP bus, for der findes faktisk rigtig mange udbydere af dette – det helt store problem er ofte, at finde de rigtige og billigste, og det er hvad vi med dette indlæg har været på jagt efter. Vi kan heldigvis allerede sige nu, at vi selvfølgelig har fundet svaret, så det skal du ikke være nervøs for.

Vi vil dog lige vente med at afsløre, hvem vores valg er faldet på. Vi har været igennem intet mindre end 10 forskellige busselskaber, så vi har efter vores mening kigget markedet godt og grundigt igennem og fundet den absolut bedste. Vi fandt desuden ud af, at der kan og er stor forskel på hvad de forskellige festbusser og VIP busser kan, der er ingen tvivl om at man skal have det rigtige fodtøj på når man er på jagt.

Bus billede 20

Vi har valgt de busser, som har det fedeste udstyr og de bedste priser, på den måde er du sikret dem som klart vil få dit selskab til at se eksklusive ud.

Vi er slet ikke i tvivl om, at I vil kunne lidt dette.

Sidestående billede viser desuden et billede fra den busside, som tilbyder disse den efter vores mening bedste VIP bus. Det er et billede taget fra en festbus, og derfor kan I se, at det ultimativt vil være en fed oplevelse. Fælles for sådanne busture er at man gerne må gå rundt i  bussen og drikke igennem undervejs, desuden er der nået fedt diskolys og en kanon sej chauffør, som har prøvet det mange gange før. Det er med andre ord den perfekt måde at ankomme til byen om I så holder julefrokost, bødekassefest eller bare en mere eksklusiv forfest.

Man skal typisk være mellem 5 – 50+ før det muligt, men ofte er det faktisk sådan (fandt vi ud af), at busselskaberne tager imod jer alligevel – de er jo nemlig kun interesseret i at holde en fest og give jer en god oplevelse. Nu til det spændende – vi har valgt hjemmesiden busguru.dk, som vi fandt ud af var relativt  nye på markedet – men hold op hvor er det et godt setup. De har en fed hjemmeside, som virkelig er til at forstå og som man let og elegant kan navigerer rundt i. Hertil indhentede vi nogle tilbud fra dem, og vi må bare sige, at de virkelig har fat i den lange ende. Der er ingen tvivl om, at de tilbyder de bedste priser, og vi snakkede faktisk lidt om, de måske bliver en helt ny gigant på markedet – det kunne vi nemlig godt mistænke dem lidt for.

Efter 24 timer havde vi allerede 3 tilbud liggende, og det må siges at være mere end acceptabelt. Jeg skrev naturligvis til dem, at vi ikke var interesseret i nogle af turerne, men blot lige ville se hvordan det fungerede – og det sagde de bare var i orden.

Det er et ungt team som står bagved, og de virker virkelig som om de har ild i øjnene og generelt bare har et mega drive.

Write A Comment