Velvære

Hvorfor hypnose?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Mange forbinder hypnose med noget ukult, sjov og spas. Men hypnose er meget mere end underholdning på tv og shows. Hypnose er en gammel behandlingsform, der kan dateres længere end 1500 år før vor tidsregning, og er blevet brugt til behandling af angst, fobier og depression i hundrede vis af år. Hypnose er i mange lande en anerkendt behandlingsform, og den effekt er kan være særdeles stærk. I USA bliver hypnose brugt til behandling af smerter f.eks ved fødsler. 

 

Hvad kan hypnose bruges til?

 

En af de ting, der oftest bliver behandlet for er hypnose rygestop Vejle. Ved denne behandling, bliver ens opfattelse af abstinenser ændret, så man ikke længere føler abstinenser og trang efter nikotin. Behandlingen kan også dækkes ved andre afhængigheder, såsom hypnose mod snus-stop og e-cigaret. Det er ikke nok, at man mister fornemmelsen af abstinenser. Det er lige så vigtigt, at man ændre fokus på ens trang til at ryge i forskellige situationer. Det kan være vanen med en cigaret til morgenkaffen, rygning efter et måltid eller noget helt tredje. 

 

Er hypnose rygestop effektiv?

 

JA- hypnose rygestop er særdelses effektiv og en mild form for behandling af nikotin-afhængighed og man påfører ikke kroppen andre stoffer, som nikotin-præparater anvender. Fokus er på ens opfattelse af abstinenser og trang og behandlingen er permanent. Ved J-HYPNOSE er der udarbejdet, gennem mange års erfaring for behandling af nikotin-afhængighed, et behandlingsforløb. Rygestop forløbet er en behandling, som er delt i to behandlinger samt fri adgang til biblioteket af gratis lydfiler. Skulle man efter tid, igen føle en trang, er der inkluderet i behandlingsforløbet, de behandlinger der skulle være nødvendig. Hypnose Vejle v/ J-hypnose kan træffes på [email protected], www.j-hypnose.dk eller på telefon 30502503. 

 

Spørgsmål til hypnose?

 

Der findes meget godt litteratur om hypnose og bibliotekerne bugner af bøger om emnet, men skulle du alligevel ligge inde med spørgsmål om hypnose og hypnose terapi, kan du altid kontakte klinikken.  

Write A Comment