Velvære

Hvorfor skal du investere i en kontinentalseng?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Din nattesøvn er en af de vigtigste elementer, når det kommer til sundhed og velvære. Jo bedre du sover om natten, des mere vil du få ud af den efterfølgende dag og netop derfor bør sin seng også være en af de steder, hvor du virkelig investerer tid i at vælge den helt rigtige model.

I langt de fleste butikker vil du møde udannet og erfarent personale, dr kan hjælpe dig med valget af den perfekte sammensætning af elementer til netop din seng. Med en kontinentalseng handler det nemlig ikke bare om at træffe et valg, men tre, forskellige valg, der sammen danner den helt perfekte ramme om din nattesøvn.

En seng tilpasset dine behov

Når du vælger en kontinental seng, er det fordi dø ønsker noget mere luksuriøst og komfortabelt end den klassiske boksmadras, som rigtig mange køber som den første seng. Det er også en god start og der er mange gode nætter i sådan en model.

Som du bliver ældre, har kroppen brug for ekstra støtte og komfort, for at du kan få det optimale ud af din nattesøvn. Det betyder, at du er nået til det tidspunkt, hvor en lækker kontinentalseng kan være ideel at investere i. Her får du nemlig ikke bare et lag, som du ellers er vant til fra boksmadrassen, men hele tre lag, der hver kan tilpasses dine behov for at skabe den helt rigtige hårdhed og støtte til netop din krop.

Tre lag – tre valg

Når du skal vælge din nye seng, så handler det selvfølgelig om, at den skal passe ind i dit hjem og til din stil – derfor skal du vælge en ramme, du kan lide. Rammen og bunden af sengen er det du kender fra din boksmadras. Fordelen ved en kontinentalseng er, at du ikke ligger direkte på boksmadrassen, men i stedet for på tre tilpassede lag, hvor boksmadrassen blot er det nederste.

Herefter kommer madrassen, der lægges ovenpå og skaber den rette fasthed og højde på sengen. Her vil du blive grundigt vejledt i dit valg, så du får den helt rigtige støtte til kroppen. Du skal blandt andet tage højde for fastheden, om du ønsker en madras med zoner og hvilket materiale du ønsker samt madrassens opbygning.

Det sidste lag er topmadrassen, som både tjener et praktisk formål i forbindelse med komforten. Den hjælper dig dog også i forhold til hygiejne, fordi den danner et lag mellem din krop og madrassen. Det er en stor fordel både fordi topmadrassen er både billigere og lettere at skifte ud, men også fordi de fleste topmadrasser har betræk, der kan tages af og vaskes.

Klik her og læs mere om en kontinentalseng. Er du på udkig efter en ny seng og vil du gerne have lidt mere luksus, så er en kontinentalseng et rigtig godt bud. Der findes mange senge i forskellige prisklasser og med forskellige rammer, så du kan finde en, der passer præcis til dine behov og ønsker.

Write A Comment