Information

Ideer til planter til hjemmet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi tilbringer mere tid derhjemme end nogensinde før. Det har ført til at planteforretninger er i rivende udvikling, og folk er vilde med at købe planter til hjemmet. Nedenfor kan du få fem gode ideer til planter til hjemmet.

Cannabisplanter til hjemmet

Cannabisplanter er populære, og hvis du søger at få cannabisplanter til at gro på de kølige breddegrader bør du gå efter cannabisfrø til enten Quick One eller Easy Bud. Begge planter kan høstes efter omkring kun 8-9 uger, og det gør dem glimrende til den korte danske sommersæson.

Generelt, hvis du gerne vil høste din plante så hurtigt som overhovedet muligt, kan du muligvis nyde mest gavn af autoflower frø, som også er kendt som automatisk blomstrende frø. Denne sort er især velegnet til diskrete dyrkere, og hvis du har begrænset plads. Derfor er det perfekt til at dyrke i spande eller kasser derhjemme.

Den kinesiske pengeplante

Nej, der gror ikke penge på denne plante, men den er til gengæld nem at passe. Pilea Peperomioides planten vokser hurtigt, og den skal kun vandes en gang om ugen. Det er bedst at placere den i et lyst rum med masser af lys, men aldrig direkte i sollyset. Hold gerne øje med om der pludselig er brune pletter på pengeplantens blade, da det er et tegn på at den får alt for meget direkte sollys.

Aloe Vera med de lindrende egenskaber

Hvis du ønsker en plante, som ikke behøver at blive vandet hver uge, kan du med fordel gå efter Aloe Vera. Denne plante har det bedst i et lyst område, og den skal kun vandes en gang hver tiende dag. Aloe Vera planten er kendt som en plante med utroligt mange helende egenskaber. Du kan blandt andet benytte bladenes klare lindrene gel til at hele sår, dulme forbrændinger og anden generel hudpleje.

Den trendy Fingerfilodendron plante

Fingerfilodendron, som også er kendt som Monstera Deliciosa, er en utrolig populær plante for tiden. Dog er det måske ikke en plante for nybegyndere. Monestera Deliciosa planten må ikke blive udsat for direkte sollys, men den skal stadigvæk placeres i et rum med masser af lys.

Pas på med vandingen af planten, da den hurtigt kan blive overvandet, og faktisk har Fingerfilodendron godt af at blive helt tør mellem vandingerne. Generelt er det en spektakulær plante, som potentielt kan vokse sig stor og flot, hvis du søger for at passe den godt.

Kaktus er muligvis den nemmeste løsning

Du har sikkert hørt folk joke om at de er så ringe til at passe på planter, at de ikke engang kan have en kaktus. Kaktussen er nemlig kendt som værende en plante, der er utrolig nem at passe og pleje.

Her behøver du ikke at bekymre dig alt for meget om lyset, da kaktusser har godt af at få masser af lys. Mest af alt skal du være opmærksom på at vande din kaktus i et vandbad. Det skyldes at kaktusplanten rådner, når folk vander den oppefra, og der er her at de fleste går galt i byen. Så længe du husker på det, skal det nok gå med at passe på den nemme plante.

Write A Comment