Information

Indretningsguide: Giv køkkenet en makeover med disse billige tiltag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Køkkenet tildeles efterhånden en mere og mere betydningsfuld status i det moderne hjem. I takt med, at køkkenet er blevet til et køkken-alrum med mange funktioner, stiger ønsket om et stilfuldt køkken, der skaber helhed om hjemmet og fungerer som familiens samlingspunkt. Fungerer dit køkken, som det skal, kan det imidlertid være en bedre idéat nøjes med en makeover fremfor komplet udskiftning. Find eventuelt ud af hvad er er trendy i netop din by via Odense nyheder, hvis du står overfor en køkkenrenovering. Herunder kan du dog ogsåblive klogere på, hvordan du giver dit køkken en billig makeover uden for meget besvær.

Udskift skabslåger og bordplader

Er du tilfreds med grundstrukturen i dit køkken, behøver du ikke bruge en større sum penge påat opdatere det. Udskift i stedet skabslåger eller bordplader for at pifte køkkenet op med nye farver og materialer, som passer ind i dit hjem. Du kan ogsånøjes med at male lågerne i en frisk farve for at give køkkenet mere karakter. Disse tiltag er nemme at håndtere påegen hånd uden dyr hjælp fra håndværkere eller andre fagfolk. Det eneste, du har brug for, er at finde din foretrukne stil og ellers gåpåjagt efter billige låger og bordplader hos de forskellige forhandlere. Find gerne inspiration i diverse boligblade og pånettet, sådu nemmere kan danne dig en forestilling om, hvilken stil, dr falder i din smag.

Lav nye systemer

Et andet tip til, hvordan du giver køkkenet en billig makeover er ved at indføre nye systemer. Ved blot at arrangere dit inventar anderledes kan du skabe mere plads og luft og samtidigt skabe et bedre overblik over køkkenet. Vær god til at følge dine systemer i dagligdagen, såkøkkenet holdes praktisk og funktionelt og ikke ender med at være rodet. Er der brug for mere opbevaringsplads, kan du overveje at investere i krukker, æsker, hylder eller reoler, der kan gøre det nemmere for dig at holde system i sagerne.

Køb nyt nips

Småt inventar kan gøre underværker i indretningen –ikke mindst i køkkenindretningen. Dekorationer, billeder eller sågar bare nye køkkengreb kan skabe lige netop den stemning, du ønsker, eller påanden måde understrege din stil. Om det er vægbilleder med motiverende citater, dekorative bøtter til dine krydderier, stilede køleskabsmagneter eller vaser med blomster er op til dig. Generelt gælder det om at have sans for de smådetaljer, som fuldender rummet og giver nyt liv. Find inspiration via Odense nyheder og eventuelt andre steder pånettet og udfold eventuelt dine kreative evner ved at lave dit eget nips.

Write A Comment