Penge

IOTA 2.0 forklaret på en simpel måde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

IOTA har der været meget tale om for nogle år siden, og nu er der lidt stilhed omkring projektet. Dette ændrer dog ikke på de unikke ting, som IOTA kan tilbyde inden for blockchain-verdenen. IOTA 2.0 er den nye version af IOTA, og denne er faktisk en meget kompleks protokol med en række forskellige moduler – idéen er dog simpel og vil blive forklaret her.

Første artikel om IOTA i Danmark

I Danmark blev IOTA nok først nævnt i forbindelse med denne artikel, hvor der blev forklaret, hvordan man køber IOTA: https://mycrypto.dk/iota/. Efterfølgende har andre hjemmesider også fundet ud af, at denne kryptovaluta er interessant for danskerne og lavet en guide eller artikel om denne.

Fra version 1.0 til version 2.0

På nuværende tidspunkt er Chrysalis-netværket styret af koordinatoren, som er en central node styret af IOTA Foundation. Dette gør det dog desværre meget centraliseret, hvorfor man ønsker at fjerne denne i IOTA 2.0, som hedder Coordicide-projektet. Her skal det være decentraliseret, og derfor er den centraliserede koordinator fjernet. Kilde: https://blog.iota.org/fully-decentralized-iota-explained-in-under-3-minutes/

Andre interessante valutaer

IOTA er ikke lige så “hot” som den har været tidligere, men denne ændring kan have et meget stort potentiale, hvis man skal lytte til fans. Andre mener dog, at der er mere at hente i kryptovalutaer som bitcoin, ethereum og så videre. De meget risikovillige personer investerer i ting som Shiba Inu, Dogecoin og mange andre coins, der nok ikke er kommet for at blive. Disse personer har forskellige risikoprofiler, så du bør finde ud af, hvad din egen profil er før du vælger at investere i noget.

Hvad synes du selv? Er IOTA kommet for at blive, eller er det noget helt andet? Lad os få din kommentar i nedenstående kommentarfelt. Det bliver dog lukket et stykke tid efter at denne artikel er udgivet.

Write A Comment