Velvære

Dette her kan gøre dig glad – Sexlegetøj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Rigtig mange danskere glemmer at gøre hinanden glade. Endnu flere nægter at bruge det eller at have brugt det, fordi de mener det er er slemt i et forhold. 100% af disse danskere tager fejl og langt største delen lyver om at de kender det. Desværre er der alt for få der rent faktisk bruger det. Ja vi snakker om Sexlegetøj.

Sexlegetøj gør dig glad

Hvis du i dag lever i et parforhold, hvor livet i soveværelset er som de fleste så skal du nok spidse øre, eller rettere tørre søvnen ud af øjnene. Sexlegetøj kan redde dit sexliv og dit ægteskab. Hvis du snakker med en Sexolog vil de sige at vejen til et sundt parforhold kommer gennem gensidig respekt og lyst.

De siger også at en stor del af den manglende sexlyst hos særligt kvinder er at hverdagen fylder for meget. Here r det vigtigt at du eller I begge kan ændre på det. og det kan du faktisk gøre både nemt og billigt. Det koster nemlig ikke ret meget og de fylder ingenting.

At købe sexlegetøj er noget af det nemmeste og de danske shops og sites er super gode til at hjælpe. på f.eks. erotik.dk og lovejoy.dk, som ikke er en shop, men blogs der skriver om danske webshops og hjælper læserne med at vælge rigtigt, gør man meget ud af at både rådgive men også skrive artikler om sexlegetøj.

Hvorfor skal du købe sexlegetøj?

Det skal du fordi du gerne vil prøve noget nyt. Har du allerede prøvet at købe noget og blev det ikke brugt så prøv igen – Det handler nemlig om følelser. At føle sig sammen på en ny måde. At være sexet uden at udstille sig selv, og om at underkaste sig sine lyster.

Sexlegetøj er rigtig meget. Det behøver ikke være en kedelige dildo. Det kan være state of the art, iPhone enabled sexlegetøj med tilhørende app’s til dem der rejser eller er væk fra hinanden. Det kan være Fifty Shades of Grey, der sætter lidt kulør på den triste hverdag.

Brug det ikke hver gang, men tag det med når legen er til det. Endnu bedre. Hav det i baghovedet. Pir hinanden med ideen. Hav den lille hurtige med i tasken på jobbet. Alle ved at mere vil have mere og gerne den ægte vare.

 

 

2 Comments

Write A Comment