Information

M2-Byg klarer alt tømrerarbejde til UG!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Mangler du tømrerarbejde til en overskuelig pris? Lad m2-byg stå for det via de professionelle håndværkere og materialer, der er til rådighed. M2-byg har over 40 års erfaring med håndværk og ikke mindst med tømrerarbejde.

Når du vælger m2-byg til tømrerarbejde, får du en helt unik partner, der forstår at sammensætte kvalitet og design op bedste vis. Dette er en spidskompetence, hvori der forelægger struktur og effektivt byggeri i en uhørt høj kvalitet.

M2-byg holder til i Dronninglund, hvorfor alle opgaver i Nordjyllandsområdet varetages til punkt og prikke. De kommer vidt omkring, og fælles for alle opgaver er den punktlige levering og forventingsafstemning samt kommunikation af m2-byg og kunden.

De varetager således også en masse forskellige opgaver i tømrerfaget, og dette gælder derfor alt fra mindre opgaver såsom døre og vinduer til større opgaver for private og erhverv såsom totale tagrenovering og lofter etc.

Isæt alt med tagrenovering har de store erfaringer med og med personale, der forstår at udføre arbejdet med stor professionalisme.

Vælg en professionel fagmand til at stå for dit tømrerarbejde, n år du skal renovere eller have bygget nyt. M2-byg står netop for dette i en uhørt høj klasse. Gennem årene er der blevet udført mange forskellige projekter for private og til erhverv, og det er altid gjort med designet for øje og med de bedste materialer, så det kan holde længe fremover.

M2-byg bør være din næste samarbejdspartner, da du får høj professionalisme og meget alsidige folk til at lave dit arbejde med klassisk know-how kombineret med moderne teknisk snilde og kunnen. Alle de mest essentielle redskaber og maskiner til at udføre arbejdet, råder virksomheden over, hvorfor intet projekt er for småt og intet er for stort.

M2-byg kører i hele Nordjylland, så tøv ikke med at tage kontakt og få en pris på dit næste projekt.

Write A Comment