Information

Min datter tabte min mobil

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det er nogle år tilbage da jeg stadig sammen med min mand og vi havde 2 børn som var små dengang. Jeg husker at det ikke gik så godt imellem mig og min mand og vi skændtes ret tit hvilket ikke var sundt for børnene. 

Typisk så bad vi børnene om at gå ind på værelset og sidde på deres telefoner eller ipads, så de ikke skulle høre hvad vi snakkede om. 

Jeg husker bare at jeg på et tidspunkt låner min telefon ud til min datter fordi at hendes ipad var gået ud og jeg havde ikke tid til at oplade den, for Der var et skænderi.  

Hun skulle bare ind på værelset hurtigst muligt, men Det var ikke det klogeste jeg kunne have gjort, da jeg senere kommer tilbage til min telefon og kan se at hun og ødelagt den. Det gjorde mig ked af det da jeg ikke havde den bedste økonomi til at få den fikset og Det var også en ny telefon. Så det ville bare være endnu dyrere, men da jeg gik igennem gågaden i Hillerød faldt jeg over fixphone.dk og prøvede at gå derind for at se hvor meget det nu vil koste. Til min overraskelse var det ikke specielt dyrt og de fiksede min telefon, nemt og hurtigt. 

 Det er noget jeg ikke vil glemme da jeg ikke regnede med at jeg ville kunne have en telefon i lang tid, men de gjorde det muligt. 

Hvis jeg nogensinde skulle få ødelagt min telefon igen så ville jeg ikke være bange for ikke at kunne finde nogle gode til at fikse den, for Det har jeg gjort. 

Det er ikke første eller sidste gang jeg kommer derned og Det er heller ikke sidste gang at jeg anbefaler nogen andre er kommet derned 

Write A Comment