Business

Ret ryggen med de rigtige kontormøbler

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Rigtig mange mennesker kender til at have problemer med enten nakke, ryg eller skuldrene. Der kan selvfølgelig være mange årsager til disse problemer, men der er ingen tvivl om at mange timer med et stillesiddende arbejde, måske kombineret med for lidt fysisk aktivitet, kan føre til diverse skavanker i kroppen. Derfor er det en rigtig god ide, når man bruger mange timer på et kontor at investere i nogle kontormøbler af høj kvalitet.

Det er nemmere at rette ryggen og bevare sin gode holdning, hvis man ikke synker sammen i den forkerte stol, eller skal bøje sig in over et bord, der måske er for lavt til ens egen højde.

Det behøver ikke være svært at arbejde lettere

Hvad enten du bruger din tid på hjemmekontoret, eller kører ind til din arbejdsplads hver dag, så behøver det ikke være svært at finde de kontormøbler, som får lige netop din arbejdsdag til at forløbe meget lettere.

Hos office2go finder du alt inden for kontormøbler, og selvfølgelig får du hurtig levering og gode priser. Hvis din arbejdsplads pludselig ansætter med kort varsel, og derfor skal bruge ekstra kontorplads, så nytter det jo ikke noget, at I skal vente I ugevis på de rigtige kontormøbler. Der er forskellige muligheder når du bestiller dine møbler hos office2go, og du kan f.eks. vælge at afhente dine møbler allerede tre timer efter bestilling, og selv stå for at skulle samle dem. Dette er klart den billigste løsning, men kræver så, at du selv skal smøge ærmerne op, og bruge tid på at samle dine møbler.

Leder du efter en miljørigtig løsning?

I disse år ligger det mange på sinde at finde løsninger i alle mulige sammenhænge, som er mere hensigtsmæssige for miljøet. Måske tænker du, at bæredygtighed og kontormøbler ikke rigtig hænger sammen, men sådan er det nu ikke. Hos office2go finder du nemlig miljøcertificerede møbler, som opfylder strenge krav om miljøsikkerhed. Sortimentet af miljøcertificerede møbler bliver hele tiden udvidet, så der er rig mulighed for at finde de kontormøbler, som passer ind i jeres bæredygtige visioner. At leve mere bæredygtigt behøver altså ikke kun at handle om at droppe oksekødet og tage bilen, men kan også tænkes ind mange andre steder i hverdagen. Alt i alt er der altså mange gode grunde til at købe sine kontormøbler hos office2

Write A Comment