Bolig

Sådan får du et stilet soveværelse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Soveværelset er et af de rum hvor vi tilbringer allermest tid. Det er her man for alvor får pulsen ned og den tiltrængte nattesøvn bliver nydt. Netop af disse årsager bør du skabe de bedste og mest hyggelige rammer for at det kan lade sig gøre. At have et stilet og flot soveværelse gør, at man i langt højere grad bare kan læne sig tilbage og slappe af, end hvis man har en rodet og ikke gennemtænkt soveværelse. I denne artikel får du nogle konkrete tips til hvad du kan gøre for at skabe et soveværelse, som man altid har lyst til at være i.

Red sengen med et sengetæppe

Der er nogle mennesker som slet ikke redder deres seng, men dette er en stor fejl. Der er også mange mennesker som redder deres, men som ikke bruger et sengetæppe – og dette er også en stor fejl. At bruge et sengetæppe kan nemlig gøre underværker for både dig selv og for rummet. 

Et sengetæppe er ofte er meget stort tæppe som dækker hele sengen, Et sengetæppe kan formå at skabe en fuldstændig anden stemning i rummet, fordi den både kan være farverigt eller være i et blødt materiale. Udover at skabe et nyt look i rummet, kan sengetæppet også gøre underværker for dig. Du får nemlig en helt utrolig afslappende følelse når man træder ind i rummet – og det er netop dette som et soveværelse skal kunne. Du kan se flere smarte sengetæpper her: https://trendyfour.dk/sengetaeppe/

Find en hyggelig lampe 

Det er ikke nogen hemmelighed at belysningen kan være altafgørende for et rum. Derfor vil det være oplagt at du også tænker dette ind i indretningen for soveværelset. En hyggelig lampe kan både i form af en gulvlampe i det ene hjørne, eller måske en natbordslampe på sengebordet. Vær opmærksom at selve materialet på lampeskærmen kan betyde en del. Hvis skærmen eksempelvis er metal, så vil lyset være koldere end hvis du eksempelvis har en lampeskærm i et blødere materiale.

Arbejd med farverne på væggen

Farverne på væggen kan betyde en kæmpe forskel for et rum. I stedet for de klassiske hvide vægge, så kan du arbejde med nogle farver, som udstråler at i dette rum slappes der af. Det kunne eksempelvis være jordfarver eller andre farver, som er dæmpet i deres udtryk. En stor trend i øjeblikket er også at beholde væggene i en farve og så male loftet i en anden farve. På denne måde kan man skabe en udtryk, hvor det føles at man går ind i en hule og det er jo netop dette som et soveværelse skal kunne – at skabe hygge.

Tæppet kan fuldende hyggen

Det sidste punkt som vi vil fremhæve er at tilføje et tæppe til soveværelset. Du kan selv måle op hvilken størrelse tæppe der passer ind, men det ville eksempelvis være oplagt at købe et tæppe, hvor det passer med at sengen kan stå på dette. Tæppet kan selvfølgelig skabe en et helt nyt udtryk, alt efter hvilken farve og mønster som du vælger at købe det, men det kan også skabe en hyggelig stemning. Der er ikke noget bedre end at stå op om morgenen og træde ned på et blødt tæppe. 

Write A Comment