Penge

Sådan gør du livet lidt sjovere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Synes du også nogle gange, at livet er lidt for kedeligt, trist og gråt? Så kan det være, du leder efter gode råd til at gøre det hele lidt sjovere. Det kan du få råd til her!

Sig ”ja!”

Du kender det måske selv: Du har lige lagt dig i sengen, du har fundet en god film på Netflix – du orker faktisk ikke andet end dit eget selskab! Du får en SMS, hvor der er nogle, der spørger, om I skal lave noget i aften. Du svarer naturligvis ”nej”, for du orker jo ikke andet. Du har måske før hørt udtrykket, at man ikke fortryder det, man gør, men man fortryder det, man ikke gør? Hvis du har en dårlig vane med at sige ”nej” til sociale tilbud, så ved du aldrig, hvad du går glip af. Gør livet lidt sjovere – sig lidt mere ”ja!”

Tag et lån og lev livet!

Du har helt sikkert et eller andet, du godt kunne tænke dig her i livet. Det kan være, det er en fed rejse, en trampolin i haven eller en ny bil. Der er helt sikkert et eller andet, man kan købe for penge, som ville gøre dig glad. Hvis det er tilfældet, så skal du ikke holde dig tilbage med at tage et billig lån!

Deltag i konkurrencer

Hvis du elsker at vinde, så deltag i julekonkurrencer og se, om du har heldet med dig! Man vinder aldrig, hvis man ikke deltager – så det kan være, det er noget, du skal prøve? Der er masser af fede ting at vinde i julekonkurrencerne – du kan f.eks. vinde gavekort til Imerco, store påskeæg og meget andet. Hvis du kan lide at deltage i konkurrencer, så skal du helt sikkert deltage i denne konkurrence!

Write A Comment