Velvære

Sådan passer du dine øjenvipper i hverdagen, samt viden om vippeserum

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dine øjenvipper er vigtige af to grunde: De beskytter dine øjne, og de får dig til at se smuk ud. Derfor er det vigtigt at passe på dem i hverdagen. I denne artikel vil vi nævne, hvordan du holder dine vipper sunde og flotte. Vi vil også tale om vippeserum, og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger et.

Daglig pleje af dine øjenvipper

Den daglige pleje starter med at fjerne makeup, inden du går i seng. Selv hvis du ikke bruger makeup om dagen, er det vigtigt at fjerne snavs og forurening, der har samlet sig på dine vipper i løbet af dagen. Den bedste måde at gøre dette på er med en oliefri makeupfjerner.

Vil du styrke dine vipper?

Hvis du vil gøre dine vipper længere eller fyldigere, kan du bruge et serum til dine vipper, altså en såkaldt vippeserum. Men hvad er det, og hvad skal du være opmærksom på?

Et lash serum, som det også kaldes, er et kosmetisk produkt, som du anvender på dine vipper for at få dem til at vokse længere og tykkere. Der findes mange forskellige serummer på markedet, så det er vigtigt at vælge den, der passer til dig. Vi kan klart anbefale den fra Sanzi, klik her for at læse mere om den.

Det skal du være opmærksom på

Når du vælger et vippeserum, er det vigtigt at være opmærksom på ingredienserne. De bedste serummer indeholder naturlige ingredienser, som er gavnlige for dine vipper. Nogle af disse ingredienser omfatter biotin, keratin og vitamin A, C og E.

Det er også vigtigt at vælge et serum, der er let at påføre og ikke giver irritation. Lash serum fra Sanzi er meget let at påføre og har en børste, der fordeler produktet jævnt på dine vipper.

Hvordan bruger man øjenvippeserum?

Det er meget nemt at anvende serum til vipper. Først skal du fjerne al makeup fra dine vipper. Derefter påføres serummet på dine vipper med den medfølgende børste langs hårrødderne. Sørg for at påføre det jævnt på dine vipper. Til sidst skal du blinke et par gange for at sikre dig, at produktet er fordelt jævnt.

Det anbefales at gøre det morgen og aften på rene vipper. Hvor hurtigt det virker, afhænger af, hvilket mærke man vælger. Læs mere om daglig brug. 

Vi håber, at denne artikel var nyttig, og at du nu ved, hvordan du kan passe på dine øjenvipper i hverdagen. Samt hvad du skal gøre, hvis du gerne vil have længere og fyldigere vipper.

Write A Comment