Business

Søger du SEO optimering?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er rigtig mange firmaer derude der tilbyder SEO optimering, og derfor kan det også være svært, at finde ud af, hvem skal man vælge, hvem kan udføre det de siger og lover? Ja marked er stort og uoverskueligt.

Du kan måske i stedet prøve en seo video

Der er ikke mange der tilbyder det. Men jeg er støt på seo-hansen.dk der tilbyder at lave en søgemaskineoptimering´s video, hvor der bliver taget udgangspunkt i ens hjemmeside. Og så laver han en individuel seo video af din hjemmeside. Hvor Kim fortæller dig, hvad du kan gøre for at komme til at ranke bedre i Google.

Jeg synes det er et super smart koncept, hvor man betaler en beskeden pris, i forhold til at have en månedlig abonnement ved et seo firma. Hvor det nemt kommer til at koste mellem 3-20.000kr hver måned. Og hvor man så i stedet kan give under 1500kr, for at seo-hansen kan lave dig en søgemaskineoptimerings video. Hvor det kun handler om 1 ting i videoen og det er, hvad der skal laves på dit site, for at sitet kommer til at ranke bedre i Google.

SEO video er lidt lige som en SEO rapport

Man kan sige, at sådan en SEO optimerings video, er lidt lige som en SEO rapport, eller en to do liste. Hvor man får en rapport eller liste med fejl om mangler der skal optimere så din motor bliver klar til at ranke i toppen af Google. Og hvor det er enkelt at gå til. Og det er et engangsbeløb. Og ikke nogle penge man skal af med hver måned. Men du betaler en gang, får en liste med det du skal og så skulle du gerne være bedre stillet end før du gik i gang med disse ændringer.

Og det samme er det med sådan en optimerings video til WordPress, shoporama, woocommerce webshop eller anden hjemmeside CMS system. Der får du også en video, hvor udgangspunktet er din hjemmeside og så bliver denne gennemgået, og der kommer så gode råd til hvad du skal og hvad du bør få optimeret så chancerne for at ranke bliver større.

Så mangler du lidt seop hjælp synes jeg bestemt du skal give sådan en optimerings video en chance 🙂

Write A Comment