Information

Spraymaling på vandbasis og kalkmaling spray

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

 

Hvordan umiddelbart friske op et møbel

Du kan friske op et møbel helt uden at tage frem malerkosten, ved hjælp af spraymaling. I dag er der ingen regler for, hvordan vores hjem skal se ud. Så længe dit hjem oser af varme og personlig stil, så er det trendy. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogle farver der er mere trendy end andre med jævne mellemrum. Dette gælder især for møbler. Der er mange af os der kan lide at gå på loppemarked for at finde billige genbrugsmøbler, men nogle gange har de altså også bare brug til at blive frisket lidt op.

Det er her spraymaling kommer ind i billedet. Det kan være nemt. Du har fundet et lille bord, der vil passe perfekt ind i børneværelset, men du ville så gerne have det i lyserødt. Så er det da du tager spraymalingen frem. Du kan også spraymale i andre spændende farver, som for eksempel i guld, kobber eller sølv. Kobber har lige været in i et godt stykke tid, så der er intet i vejen med, at man frisker lidt op i sit hjem, med kobberfarvede møbler.

Spraymaling gør gør-det-selv-projekter nemme. Du kan nemlig nemt forvandle loppemarkeds pindestolen i den perfekte form, men i den forkerte farve, til din drømmestol.

Hav et lille udvalg af spraymaling klar

Hvis du er glad for at købe brugte møbler og lave gør-det-selv-projekter, kan det være en god ide at have et lille udvalg af spraymaling klar, så du kan udføre projekter lige når du har lyst. Når du har et lille udvalg klar, så kan du også altid vide, hvad du har at arbejde med, når du leder rundt på loppemarkeder og i brugtbutikker.

www.nicetapet.dk/interioer/spraymaling, kan du finde spraymaling i alle farver som du kan købe ind og have klar til dit næste projekt. Det bliver ikke nemmere.

Det er in at købe brugt og fixe op selv

Det er jo blevet ekstremt populært at købe brugte møbler og ting, som man fixer op selv. Det er klimavenlig, selvfølgelig, men det er også en sjov hobby. Der er noget helt særligt over at gå på skattejagt, og der er også en helt særlig glæde ved at have møbler i sit hjem, som man selv har fixet op.

Hvis man vil give sine møbler et smukt vintagelook, eller måske til og med en væg, kan man også bruge spraymaling. Der findes nemlig kalkmaling på spray, der giver lige præcis det der lidt rustikke look, der er så populært lige nu. Du kan finde et stort udvalg af spraymaling og kalkmaling på spray ved at gå ind på https://www.nicetapet.dk/interioer/kalkmaling-paa-spray.

Der er med andre ord mange ting du kan bruge spraymaling til. Måske har du en radiator der har brug for en omgang maling, da er det en god ide at have en kande spraymaling klar. Det samme gælder for dig, der kan lide at ommøblere og restaurere møbler tit. Du kan nemt skifte udseende på ting, ved hjælp af spraymaling. Det er heller ikke svært, du skal bare huske at afdække det der ikke skal males, så du ikke får det over det hele.

 

 

Write A Comment