Penge

Start din virksomhed når du studerer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Drømmer du om at starte din egen virksomhed, kan det være en rigtig god idé at overveje at starte den, mens du studerer.

 

Når du studerer, får du jo SU, så du har en fast indtægt, der kan betale for dine regninger, og du har sikkert også en billig bolig eller er endda hjemmeboende, hvilket giver dig endnu mere tid og flere muligheder for at komme godt i gang med din virksomhed.

 

Får du på vejen mod din virksomhed brug for at kunne regne med procent, så omregn til procent her.

Få hjælp fra skole eller kommunale tilbud

Flere og flere skoler er begyndt at sætte entreprenørskab og iværksætteri på skoleskemaet, og derfor kan du også være heldig at få ressourcer til opstart af din virksomhed på din skole.

 

Der kan tit være maskiner, 3D printere, video- og lydudstyr samt lokaler, som står til rådighed for eleverne, som gerne vil i gang med en virksomhed.

 

Mange kommuner i landet har også erhvervscentre, hvor du kan få sparring og rådgivning inden for områder, du måske ikke ved så meget om. Det kan være godt til at få info om moms, skat, ansatte, løn, forretningsplaner og meget andet, som du skal tænke over som selvstændig.

Masser af information på nettet

Hvis du ikke har de store muligheder for at trække på ressourcer fra skole eller kommunen, kan du også vælge at bruge nettet, hvor du finder en masse god information til dig, der gerne vil i gang med at lave egen virksomhed.

 

Der er mange artikler, blogs, fora, videoer og guides til alt det, du skal bruge, når du skal i gang med at være selvstændig. Og så findes der mange Facebook grupper for selvstændige, hvor du også kan få svar på dine spørgsmål.

Oplagt at starte virksomhed mens du stadig bor hjemme

Bor du stadig hjemme, har du ikke rigtig nogle udgifter, og du har heller ikke en partner eller børn, som du skal tage dig af. Derfor kan du nemt allokere mange timer itl din virksomhed, når du skal sparke den godt i gang.

 

Lige så snart du får bolig, bil, partner, børn og kæledyr, er der mange forpligtelser, som både tager tid og penge. Derfor er der også mange, der vælger at starte ud som iværksættere, når de studerer, da de ikke har lige så mange forpligtelser, de skal tage sig af ved siden af virksomheden.

Write A Comment