Bolig

Tag dig af hjemmet på disse måder, før sommeren er ovre

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sommeren kommer langsomt snigende, og der er mange ting, som man kan få ordnet i, ved og omkring huset i de lidt mere tørrer måneder. Det er nemlig nu, at vejret og varmen er på din side i forhold til større projekter. I Denne artikel får du 3 eksempler på ting, som du bør ordne, før sommeren er slut. 

Tagrenderne skal gerne renses, inden efterårsregnen rammer os 

Rensning af tagrender, er sådan noget, som man bare skal gøre en gang i mellem. Rensningen kan ske ved, at man selv går op og fjerner rester af blade og andet, men det er måske nemmere, og knap så skræmmende, at få en støvsugning af tagrender fra professionelle. 

Rene tagrender er bare et must, da Danmark jo er kendt for sine fugtige sommeren og endnu vådere efterår. Så for, at du ikke skal døje med store mængder vand på græsplænen eller i indkørslen, er det en god ide at sørger for, at tagrenderne er rene. 

Tag dig af haven, og få plantet det du savner 

Foråret og tidlig sommer er den tid, hvor det er bedst at tage sig af haven. På denne tid er det stadig køligt nok til, at man kan holde ud at arbejde i solen, men samtidig er jorden også blød nok til, at den er nem at arbejde med.  

Det er nu du skal så alle de blomster, grøntsager, frugttræer og bærbuske, som du ønsker skal blomstre og trives i din have, så kan du være heldig, at nogen af dem allerede blomster eller giver frugt til næste forår.  

Få installeret A/C før sommervarmen rammer 

Sidst, men ikke mindst, så er det en god ide at få installeret A/C i huset nu, hvis det er det man vil. Igen er vejret med håndværkerne på denne tid af året. Samtidig, så kan A/C’et stå klart til når sensommerheden virkelig sætter ind. 

At få installeret et godt og moderne A/C i huset vil også forbedre luftkvaliteten inde i hjemmet, så du ikke skal døje med fugten i sommerluften. Giv dig selv og familien en lille gave og en mere gavmild sommer ved at installere et A/C.  

Write A Comment