Bolig

Tegn på at dit tag skal skiftes ud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Et tag kan holde sig i mange år, men gennem tiden har dit tag sikkert stået model til hårde vejrforhold, regn og slud og meget mere, som ikke just er småting. Det kan nemt lave skader på dit tag, som man ikke nødvendigvis ligger mærke til. Derfor sætter vi fokus på de tre vigtigste tegn på at du har brug for et nyt tag.

Slid og mos

Du har sikkert oplevet tidspunkter hvor din vandhane har været utæt, og hvor meget skade det kan lave på dit hjem, hvis det ikke bliver fikset i tide. Det samme kan siges om et tag, som har fået mos. Mos forkommer typisk, hvis et tag er rigtig slidt, og det behøver ikke at være store grønne områder før det kan skabe problemer for dit hjem. Så når du spekulerer om det er på tide at skifte tag, så kan det anbefales at kigge efter synlige revner og grønne områder først.

Revner og utætheder

Levetiden på dit tag er ikke et statisk tal, da det kommer an på hvilket type tag du har. Her er der tale om tagtyper som f.eks. tagpap og betonsten. Tagpap kan nemlig holde sig i mindst 30 år, og betonsten kan holde sig i mindst 40 år, så det kan variere alt efter hvilken type tag du har. Derfor skal du være opmærksom på revner og utætheder der nemt kan forkomme over årene. De kan forkomme på grund af storm eller vand/is, som laver skader på overfladen. Hvis du oplever disse skader på dit tag, så er tiden måske inde til at skifte tag.

Heldigvis er der rigelige af udbyder på nye tage til gode priser. Vi anbefaler Jysk Tagkompagni, da de har et rigtig godt tilbud på nyt tag. Ikke nok med det, men de tilbyder kun de bedste materialer og fantastisk service, så du med garanti får et fantastisk nyt tag, med fornemt kundeservice.   

Write A Comment