Information

Tips til at løse et escaperoom del 4.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tips til at vinde et mysteryroom – del 4

17. Vær bevidst om hvad du skal ignorere

Med erfaring lærer man hvad man skal ignorere i et escaperoom. Alligevel høres der dagligt mange bud på koder, fundet på nye moder.

– ignorer stregkoder, serienummer og stempler på gamle møbler.

– elektronik som fx stikkontakter, ledninger osv.

– loftet – der er aldrig noget gemt oppe under loftet.

18. Det er ikke snyd at gætte

Har du tre cifre men mangler det sidste, så prøv udelukkelsesmetoden. Skal du oversætte en tekst så vælg strategisk hvilke bogstaver det giver mening at oversætte og gæt resten.

Bemærk at det kun er enkelte tal vi anbefaler at man gætter sig frem til – det kan ALDRIG betale sig at forsøge at gætte en hel kode. Der er for mange kombinationsmuligheder til at det giver mening og du spilder din tid.

19. lad være med at ødelægge noget

Brug ikke vold og lad være med at prøve at snyde dig til at få noget ud af en låst genstand. Undlad også at stå på møblerne. Oftest er det ikke nødvendigt at kravle op på borde og stole.

20. lad være med at være fuld

Du får intet ud af det, din hjerne fungerer ikke optimalt og gamemasteren har opgivet dig på forhånd.

21. Lad være med at stresse igennem.

Jovist er det da fedt at komme ud på den halve tid og komme på scoreboardet – men du får ikke halvdelen af pengene tilbage ved at gøre dette. Tværtimod får du kun en halv times oplevelse for samme beløb som andre får en time for. Derudover går du glip af den adrenalin der kommer når man ved at der er tale om de sidste 2 minutter af rummet.

Den fedeste oplevelse er klar at komme ud netop som de sidste sekunder tælles – ligesom i film hvor bomben afbrydes lige før timeren når nul

Write A Comment