Bolig

Undgå ledninger med oplader 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Undgå ledninger med oplader 

Er du træt af ledninger, som blot er i vejen? naturligvis er du det – hvem er ikke det? Man bliver i hvert fald ikke lykkelig for ledninger, hvis man har tonsvis elektriske produkter, som behøver ladning mange gange i døgnet. Så hvorfor ikke mindske mængden af ledninger, der opfylder din skrivebordsplads og blot er meget grimt for dine øjne. Men der er en løsning! Det er andre tider vi befinder os i, og vores teknologiske fremgang kan faktisk hjælpe os med denne irritation! Alt er tilnærmelsesvist uden ledninger nu om dage. Og du kan nu tilkøbe en trådløs oplader til din mobiltelefon.  

En trådløs oplader kan assistere dig på din hverdag. Du skal ikke længere tænke på ledninger, som altid skal være tilsluttet din mobiltelefon. Nu kan man tilkøbe en trådløs oplader, som blot behøver være ved dit arbejdsstation og så kan du få din mobil opladet meget hurtigt. Det er som at se ind i fremtiden! Forestil dig hvor behageligt du kan have det på arbejdet, hvis du blot skal lægge din mobiltelefon på en mini pad, og så vil du få en ubeskrivelig hurtig opladning.  

De trådløse opladere kan bruges til mange forskellige mobil modeller, men du skal være opmærksom på hvor gammel din mobil er. Denne form for opladning behøver nyere teknologi, så din mobiltelefon kan ikke være for gammel og ikke kompatibel med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning sandsyneligvis at du fjerner dit mobiltelefon cover under selve opladning, så du er sikker på at få det hurtigste resultat. Der er dog nogle mobil covers som understøtter en trådløs opladning. Så du skal ikke behøver overveje hvilken mobil du har, når du endelig vil tage skiftet over til en trådløs opladnings løsning, som vil give dig mere fritid!  

Der findes faktisk flere forskellige modeller af trådløse opladere, så der er mere at vælge imellem, når du bliver utrolig irriteret af ledningerne. Man kan købe en trådløs oplader plade, hvor man blot skal lægge sin mobil på pladen. Denne pad kan placeres på din arbejdsstation i bilen, så du aldrig vil vil være lav på strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man ofte forglemmer at oplade sin mobil, da man ikke gider finde ledninger osv. op af rodeskuffen som mange har. Hvis en trådløs oplader plade ikke er lige dig, så eksisterer der også dockingstations, hvor du har en kombination af mange lader muligheder. Jeg har fundet, at du kan tilkøbe en opladerstation, som vil passe ideelt til et kontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din mobiltelefon opstillet, mens den lader, og så bliver du tilbudt flere lader løsninger, så du utrolig nemt kan se, om der er nogen, der vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overveje at skifte over til en trådløs oplader? Først og fremmest reduktion af ledninger, som tit er dejligt og en kæmpe fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere sagtens kan være en klog løsning for de individer, som konsekvent er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Mobilen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal tage et opkald, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt tonsvis gange i løbet af en dag, hvilket tit resultere i at mobilen ikke bliver reconnected.  

1 Comment

Write A Comment