Business

Vi kender behovet for en ny skærm 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi kender behovet for en ny skærm 

Næsten alle forbruger med en telefon kender til udfordringen ved have en destrueret skærm. Dette problem kan meget nemt ske i løbet af din hverdagsrutiner. Som de fleste ved så er smartphone meget skrøbelige, hvortil selv små slag kan forudsagde stor skade på skærmen og dermed gøre din iPhone total skadet. Du kender naturligvis til situationen hvor en ven har jeres iPhone og  ved et uheld kommer til at ødelægge den. Den klassiske skade på de nuværende iPhones er påført deres skærme, idet skærmene er særdeles følsomme for stød. Den klogeste beslutning vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det høje mængde skader på mange slags telefoner på det danske marked, har en bred vifte af organisationer besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så kunder kan tabe deres mobil uden nødvendigvis at skulle anskaffe sig en helt anden skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at din skærm ikke går i stykker hvis I taber den.  

SmartGlass er den mest beskyttende skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi kæmpe erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle konstruere den bedste beskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har igennem en kort udviklingsproces skabt SmartGlass, som minder om almindelig beskyttelse på mange områder. Almindelig beskyttelse til skærme er konstrueret af skrøbeligt materiale og kan netop let blive ødelagt ved små slag. Hvis man køber SmartGlass er I sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er lavet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen fleksibilitet og derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan klare en del skrammer inden du vil opleve skader på sin skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig dække hele skærmen, således du ikke har blottet hjørner på din skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte model, så du kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Dette sikrer jeres i mod at din skæmbeskyttelse ikke kun beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din bedste ven mod mobil skader.  

Når man skal købe den bedste beskyttelse af skærm er det vigtigt at tænke på pålægning, eftersom det skal være behageligt for jer at montere selve SmartGlass på din iPhone, da du garateret har set at der ved montering af beskyttelse måske kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og mobiltelefon, hvis du anskaffer SmartGlass undgår I disse problemer, idet du får en monterings spartel, som hjælper dig med at fjerne de berygtede luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer jer med at montere jeres SmartGlass bedst, så I slipper for at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder forfærdeligt på mobiltelefonen og dermed ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for jer at montere, hvorfor NORTAGG er meget begejstret for dette værktøj til placering.  

 

Write A Comment