Business

Vil du lave content? 4 steder, du kan lave content

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du noget viden eller et emne, du gerne vil skrive om? Der findes mange forskellige steder, du kan skrive og lave opslag, og nogle er måske bedre egnet til noget end andet. Hvis du gerne vil finde den rigtige platform for dig, så læs videre her. Her er 4 platforme, hvor du kan lave content. 

Tiktok

Tiktok er et nyt socialt medie og det er hurtigt blevet populært blandt unge. Her kan du lave korte videoer og livevideoer. Det vil altså sige, at Tiktok er super smart til at fange nye følgere, især hvis du kan lave gode fangende videoer. På Tiktok finder du lige nu også mange folketingskandidater, der gør brug af det sociale medie til at fange de yngre vælgere. Inde på Tiktok bliver der snakket om forskellige dele af Tiktok som f.eks. Booktok, foodtok eller dancetok, der hver dækker over deres emner, som brugerne kan lide at se videoer om. 

Instagram

Instagram er et rigtig godt socialt medie til at holde kontakt med sine læsere. Her ligger du et billede op med tilhørende tekst. Derfor er det rigtigt godt til det visuelle, og mange bruger instagram til at henvise til et andet socialt medie, hvor man kan se mere content fra profilen. 

Blogs

Den helt klassiske platform at dele indhold på er bloggen. Her har du din helt egen side, hvor du lægger indlæg ind omkring lige det du har lyst til. Fordelen ved bloggen er, at du kan lægge billeder og videoer ind, og du kan skrive lige som meget tekst, som du vil. Ulempen er, at det kan være sværere at få læsere, hvis du ikke promoter din blog andre steder som f.eks. på instagram. 

Youtube

Youtube er også en klassiker. Her gælder lidt det samme som ved en blog, og det kan også kræve et større arbejde bla. redigering. 

 

Write A Comment