Bolig

Bajonetsaven som din nye bedste ven

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det er ikke alle som er enige i denne betragtning som overskriften lyder. Men hvis man ved hvordan man skal håndtere en bajonetsav, så kan man faktisk bruge en bajonetsav til rigtig mange ting. Der findes jo også et væld af forskellige typer af klinger til sådan en sav, og den er designet til at kunne skære i mange typer af materialer. Men hvor kan man så bruge sådan en bajonetsav? Det kan man faktisk rigtig mange steder, da der oftest er en lang klinge med, og det er tit en nødvendighed for at enten at komme til eller fordi emnet er så tykt.
Skal man skære gamle vandrør over for at at udskifte dem med nogle nye, så er en bajonetsav et fremragende værktøj til at skære dem over. Tit kan det være en besværlighed at skal skrue de gamle vandrør fra hinanden. Tildels på grund af pladsen, men også på grund af alderdom i rørene. Her kommer en bajonetsav har en forholdsvis lang rækkevide, så det er også muligt at save med den, i spidsen af klingen.

Den er generelt rigtig god til mange slags opgaver, og alt efter om det skal være effektivt, eller om det skal have en flot finish, så skal man her se på om det er muligt at bruge sin bajonetsav.

At anskaffe sig en bajonetsav, er ikke ret dyrt, og for få penge, får du rigtig meget kvalitet.

Fordelene ved en bajonetsav

Der er rigtig mange fordele ved at bruge en bajonetsav. Dog skal man være yderst dygtig for at kunne lave en flot finish med den. Det en bajonetsav primært bliver brugt til i de fleste hjem, er når man skal nedbryde forskellige elementer, af forskellige typer materialer. En bajonetsav, er egentligt ret ligeglad med hvilket materiale den skal skære i, bare man sørger for det er den rigtige klinge der er sat på.

Den kan skære i rigtig mange typer materialer, for eksempelvis: Mursten, jernrør, pexrør, træ og beton. Der er sikkert endnu flere materialetyper den kan skære i, men der kan det måske være en fordel at bruge andre typer af værktøj.
Det man skal gøre op med sig selv, er om de opgaver man skal i gang med, kan løses nemt og hurtigt med en bajonetsav eller ej. I de fleste tilfælde vil det være optimalt at have en bajonetsav i udbuddet af værktøj til den opgave man skal i gang med. Det er ofte man er kommet i gang, og tænker ”hvorfor i alverden har jeg ikke en bajonetsav?”

Derfor så er det en rigtig god ide at anskaffe sig sådan en, og for under 1000 kr, kan du komme rigtig langt med et virkelig godt kvalitets el-værktøj. De kan købes mange steder, og sørg nu for at have rigeligt med klinger til den. Ikke fordi de går specielt hurtigt i stykker, men det er ikke nogen man sådan kan købe alle steder. Og det vil være så irriterende at mangel klinger en søndag eftermiddag, og den foretrukne trælasthandel har lukket.

Write A Comment