Information

Hvid topas VS en diamant i den forlovelsesring

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

er er et væld af unikke og smukke ædelstene man kan vælge mellem, alt fra safirer, topaser, røde rubiner til perler og opaler og naturligvis den klassiske diamant. Disse naturlige ædelsten har længe været en del af smykkeindustrien og brugt til at skabe smukke smykker, som fx ringe, halskæder og øreringe og armbånd.

 

Hvis du er ny inden for de dyrebare ædelsten, er du måske ikke bekendt med den hvide topas som også er en meget populær ædelsten, og uanset om du er ny eller ej, er du helt sikkert bekendt med diamanter som er det mest klassiske valg.

 

Igennem århundrede er diamanten blevet brugt til forlovelsesringe, Men selvom diamanten er langt mere populær end topasen, har disse to ædelsten mere til fælles, end du måske tror.

 

Her vil vi gennemgå de unikke kvaliteter som en hvid topas har, og sammenligne den med den traditionelle diamant.

 

Det helt store spørgsmål er om en hvid topas er et godt alternativ til diamanten eller ej? Uanset om du leder efter en forlovelsesring eller et par øreringe, giver vi dig her svaret på det helt store spørgsmål.

 

Hvad er en topas?

 

Topas stenen er en silikatædelsten som er lavet af grundmaterialet aluminium og fluor, der kommer i mange forskellige farver ligesom safiren.

 

Ligesom andre ædelsten kan tilstedeværelsen af ​​forskellige mineraler ændre farven på den endelige ædelsten. En helt ren topas er helt gennemsigtig eller hvid som vi kalder det.

 

Topas i den rene, tilstand altså det samme som farveløs har en mælkehvide nuance og derfor bliver den kaldt for hvid topas.

 

Andre populære former for topas omfatter den blå farve og især den populære gule farve, men mange af de mest værdifulde former for topas er orange og røde.

 

Størstedelen af alle ​​topaser kommer fra Brasilien, hvor man udvinder dem fra sprækker i klipper, det er også herunder man finder granit.

 

Af alle topas farver er hvid faktisk den mest populære sten i alle smykkeproduktioner. Den er smuk og er en naturlige flot ædelsten.

 

Ud over at være en smuk ædelsten er topasen fødselsstenen for dem der er født i november. Er du ikke født i november kan du naturligvis godt bære den alligevel.

 

Hvilken ædelsten skal man vælge til sin forlovelsesring?

 

Det helt korte svar vil nok være en diamant, hvis du går efter de traditionelle valg.

 

Er du mere modig og går ikke så meget op i branding er en hvid topas et fantastisk alternativ til din forlovelsesring. Den er langt billigere end en diamant og er næsten lige så smuk.

 

Hver ikke bange for at skille dig ud, når du vælger en forlovelsesring.

 

Ønsker du diamanter kan man vælge en stor centertopas omringet af små diamanter, dette vil være en fantastisk ide hvis du ønsker en stor flot forlovelsesring med diamanter uden den bliver for dyr i sidste ende.

Write A Comment